× Welkom op het Vrijplaats Almere Forum!

Vertel ons en onze leden wie je bent, wat je wilt en waarom je lid werd van dit forum. We verwelkomen alle nieuwe leden en hopen je vaak te zien!

Hallo

  • Otto Treurniet
  • Otto Treurniet's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
4 jaren 11 maanden geleden #18 door Otto Treurniet
Mijn naam is Otto Treurniet. Ik doe niet aan pseudoniemen. Ik ben hier eigenlijk om iets terug te doen. Peter Aggenbach was jaren geleden, toen ik webmaster was voor de website van de PvdA in Almere, op mijn verzoek bereid om zijn forumpagina op Dial.nl om te toveren tot een politiek forum door de logo's van alle plaatstelijke politieke partijen er boven te zetten. Dat vond ik top.

Zelf ben ik het een beetje beu geworden, al dat heen en weer geschrijf op die fora, maar ik zie dat Peter blijft volhouden tot de dag van vandaag. Dat verdient wel wat meer dan die grote leegte die we hier zien. Dus neem ik me voor om te proberen hier wat leven in de brouwerij te brengen.

Maar eerst ga ik iets doen, wat ik eigenlijk al sinds dat eerste forum van plan ben. Ik ga een keer een biertje drinken met Peter Aggenbach, als hij dat wil natuurlijk, om hem alsnog voor destijds te bedanken. (Nou maar hopen dat hij zich niet het lazerus schrikt, dat hij dit van een PvdA'er voor zijn kiezen krijgt).

Please Inloggen or Maak een account aan to join the conversation.

  • PAggenbach
  • PAggenbach's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Jack of all trades
Meer
4 jaren 11 maanden geleden - 4 jaren 11 maanden geleden #19 door PAggenbach
Hallow terug Otto, Ikke schrikke me dood!

Inderdaad, ik geef niet op. Sorry trouwens voor de wat trage reactie. Ik kom hier (nog?) niet zo vaak. Wist jij dat stichting Digitaal Almere het 20ste jaar ingaat? Dat zal mij een feest geven in 2016(...) Als we de projecten op dit gebied naast elkaar leggen dan is geen project dat zolang bestaat als DIAL. Dat noem ik nu eens continuïteit.

Helaas is dit type forum gedateerd. We (de mensen) doen het tegenwoordig met 'social media', of we doen het niet. Misschien dat er nog enkele 'early adopters' zijn, zoals jij en ik die er nog iets in zien, dan is dat leuk. Het is tenslotte de Vrijplaats in Almere! En dat is niet niks. Hier mag je alles zeggen met als beperkende richtlijn het Burgerlijk Wetboek. Volgens mij is dat voldoende om een forum als dit operabel te houden. Dat moeten ze bij Omroep Flevoland, Almere Deze Week en Almere Dichtbij nog leren, want grotendeels bannen zij mij.

Natuurlijk wil ik met jullie van Almere Diep, of met jou solo, een biertje drinken, sterker deze week heb ik met de hoofdredacteur van AD, Mario Withoud nog gehakketakt in de Havenkom. Dit ter gelegenheid van het eerste MediaCafé in Almere. Ik heb er nog iets over geschreven: Hier!

Recent heeft Bart Buijs mij geportretteerd en beschreven met weinig woorden. Hij noemt dat op de Troon gezet(...) E.e.a. staat in de het lentenummer van Lifstyle Almere. Hier!

Ik ben maar druk met de media in Almere Otto. Ik heb er zelfs een website (subdomein) voor gemaakt. Hier! Maar deze website is eigenlijk meer het voorportaal voor een weerzin wekkende MindMap die ik zo actueel mogelijk houd. Ik zie dat jij er nog niet opstaat,... Hier!

Tot ziens,
Peter A te A

www.dial.nl / www.almere.org

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Laatst bewerkt: 4 jaren 11 maanden geleden door PAggenbach.

Please Inloggen or Maak een account aan to join the conversation.

Tijd voor maken pagina: 0.368 seconden
Gemaakt door Kunena